Skip to content
Advertisements

INTERVIEW WITH ALINA TERESA |FASHION FANATICS

 

HEY GUYS! I KNOW THIS IS A NEW THING THAT. I HAVE POSTED BESIDES MY REGULAR BLOG. I ACTUALLY HAVE STARTED INTERVIEWING PEOPLE AND MY FIRST EVER INTERVIEW IS WITH ALINA TERESA. DON’T FORGET TO FOLLOW HER AND SUPPORT HER FOR HER  BRAND, THE LINKS WILL BE IN THE END OF THIS BLOG POST.

 

1) HEY THERE! FIRST TELL US YOUR NAME,YOUR BRAND’S NAME AND A LITTLE INTRODUCTION ABOUT YOURSELF?

ANS: Hello my name is Alina Teresa and I am the CEO of elevateinfashion.com ! Here’s a little about me … Alina Teresa is a fashion Designer, stylist, Dance Choreographer and blogger born and raised in New York. She first realized her passion for design in her early high school years of ninth grade.  “It all started by just simply designing dance outfits I had in mind from there I just really began to realize how I enjoyed the way certain patterns and designs and colors complimented each other” After she graduated high school in 2011 she began working with patterns , sewing machines and different materials for local weddings. In the year of 2012 Alina Teresa graduated from Ashworth College with an Honors diploma in Fashion  Retail! With this diploma she began her career as a fashion stylist. “I tell my clients look good feel good don’t dress how you feel dress the way you desire to be respected”  She went on to study management and from that same College she graduated in the year 2017 with an Bachelors of management degree. “I seek to expand myself and those around me, we are who we believe we are and there are no limits to where we all can elevate” Alina Teresa is the Founder of www.elevateinfashion.comand will soon be launching her own clothing Line!  “Don’t stop go get it Don’t quit just get it”

2) WHEN DID YOU FIRST THOUGHT OF MAKING YOUR OWN BRAND?

ANS: I first thought of making my own brand when I was in high school. I believe it was ninth grade . It all started as a desire to design dance outfits for my future dance team. Then from there I began to realize my astounding love and passion for fashion.

3) WHEN DID YOU ACTUALLY STARTED YOUR BRAND?

ANS: ah..I started my brand right after graduating college in 2012 . With my fashion retail diploma I was able to be a legal fashion stylist so I immediately began to promote myself and my brand.

screenshot_2019-02-18-21-31-52-014_com.google.android.gm_.png

 

4) WHO IS YOUR BIGGEST INSPIRATION IN THE FASHION INDUSTRY?

ANS: Ha! I get this question a lot. Oddly I have no inspiration in the fashion industry. You see what I love about fashion the most is that everyone is unique. Everyone designs and styles in their own way. That’s the beauty of fashion period ! The ability to express who you are without having to speak . so I just love looking at what every designer and stylist has to offer in this industry. 😊

5) WHAT IS YOUR BRAND REALLY ABOUT?

ANS:  My brand is out to help elevate the world. Not only in how you look but in how you think as well. If you change your thoughts you will truly change your actions . once you do that personal style comes easy. This is why my brand is called elevate in fashion. I want people to understand that elevation is a process of time and an on going action but it starts with you . If you don’t like the way you look I can help you elevate your self image but we are who we believe we are so we have to start with self confidence first and foremost! 😁☝

 

screenshot_2019-02-18-21-31-42-588_com.google.android.gm_.png

6) ARE THERE ANY OTHER BRANDS WHERE YOU REALLY LIKE TO SHOP AT?

ANS: umm… As far as any brands I like to shop at…I mean I really love them all . I am currently an apparel ambassador for so many different fashion brands out there. I just love being unique and looking extremely gorgeous ! One brand I really love is Calvin Klein! His clothing is so comfortable and stylish ! He’s perfection in fashion! 👏😀

7) FOR HOW LONG YOU HAVE BEEN A FASHION DESIGNER?

ANS: I started off as a fashion designer in high school about in the year of 2008, but as I progressed in fashion I realized that fashion styling was more so my interest so that’s what I went to college for.

8) CAN YOU SHARE SOME TIPS FOR THE NEWBIES IN THE FASHION DESIGNING CAREER?

ANS: My advice for any one in the fashion industry would be these two words…. Originality and consistency. Always be unique. Do something that’s never been done. Don’t be afraid to be different! That’s exactly what wins in this industry. Also stay consistent. Never stop working. Block out all the negative energy around you and focus on that positive energy inside you! That energy that makes you keep going everyday because the one who never stops is the one who ends up on top !☺ 💪😉

screenshot_2019-02-18-21-31-34-607_com.google.android.gm_.png

9) HAVE YOU COME ACROSS ANY DIFFICULT SITUATION IN YOUR CAREER? IF YES, THEN HOW DID YOU OVERCOME IT?

ANS: Difficult situations in my career!! That’s an excellent question! Umm…. I think the pressure is on everyday with everyone to stand out and gain the right kind of attraction from this world. I believe there is always going to be people in life that will underestimate you and/or probably tell you that you aren’t good enough but that’s all naught. No matter what people say you wouldn’t be here if you didn’t have a purpose so press for that purpose ! 🙌🙏😤

10) HOW DID YOU CAME TO KNOW ABOUT MY BLOG FASHION FANATICS?

ANS: I came across this blog fashion fanatics on my own while searching on Google for fashion blog features.

screenshot_2019-02-18-21-31-44-540_com.google.android.gm_.png

11) WHAT KIND OF STYLING TIPS YOU WOULD LIKE TO GIVE OUR AUDIENCE?

ANS: (11) I love this question! Here’s one main styling tip for your audience… LOOK GOOD FEEL GOOD! This simply means that if you may not feel as great one day but you wear an amazing outfit I promise you , you will feel uplifted and amazing! Never dress how you feel dress how you want to be respected in this world! Respect yourself first in order to be respected.

12) HOW DO YOU STAY UPTO DATE WITH FASHION?

ANS: I stay up to date with fashion by staying on the trends .I do some trend spotting! I stay shopping for my clients in fashion stores every season to get them what’s new! Also internet that’s of course obvious. The internet is a great source to always find out what’s coming next in the fashion industry specially because fashion changes daily!

13) HAVE YOU EVER COLLABORATED WITH ANY BRANDS, BLOGGERS,INFLUENCERS,ETC?

ANS: yes, yes I have . I have been interviewed two times prior to this interview.

14) DO YOU GET ANY TRAINING FOR FASHION DESIGNING OR STYLING?

ANS: No not currently , however when I first started fashion design I got some training in pattern cutting and measurements.

screenshot_2019-02-18-21-31-49-662_com.google.android.gm_.png

15) WHAT KIND OF PRODUCTS/SERVICE WOULD YOU BE INTRODUCING TO YOUR AUDIENCE?

ANS: umm… I’m leaning towards elevate in fashion apparel soon and speaking futuristically one clothing line of my own.

16) WHAT ARE YOUR CAREER GOALS?

ANS: My career goals is to elevate from here . You can always do better and opportunities are always knocking at the door so along with my future clothing line I’m leaning towards a sewing supply store in the city of New York where I was born and raised ! Also to become a fashion stylist for hopefully a celebrity one day! 🙏🙌😊

17) DEFINE “FASHION” IN YOUR OWN WAY.

ANS:Fashion in my opinion is in what you wear and a bit in how you wear it and style is wearing an outfit with your own personality in it. Both words have a lot to do with who you are! ☺😁😏

18) DESCRIBE YOUR PERSONAL STYLE.

ANS: My personal style has a lot a to do with creativity. I’m that creative, edgy, but sweet and adorable type. I love mixed patterns and animal prints but I also love floral and wearing something pink and pretty . So basically bitter sweet ! 😏😄

19) WHAT ACHIEVEMENTS ARE YOU MOST PROUD OF?

ANS: wow! Great question! I think I felt the most proud of myself when. I graduated college with my bachelors in management degree in the year of 2017 . That’s such a huge achievement and powerful degree in today’s generation. It is with that degree that I officially started my elevate in fashion business with. 😊🙌🙏🎓

20) LAST BUT NOT THE LEAST, WHERE CAN WE FOLLOW YOU ( SOCIAL MEDIA HANDLES) TO KEEP UP WITH YOU AND YOUR BRAND?

ANS:  sure, sure you can follow and reach me at : www.Instagram.com/alinateres www.Instagram.com/elevateinfashion www.facebook.com/alinateresawww.elevateinfashion.com Thank you for your time and interview it was a pleasure! 😊🙏

screenshot_2019-02-18-21-31-37-171_com.google.android.gm_.png

THANK YOU SO MUCH FOR LETTING ME INTERVIEW ON MY BLOG. IT WAS VERY NICE TO HAVE YOU HERE. HAVE A NICE DAY!

HOPE YOU GUYS LIKED THIS BLOG POST. DON’T FORGET TO FOLLOW ME ON ALL MY SOCIAL MEDIA HANDLES AND ESPECIALLY MY BLOG AND MY YOUTUBE CHANNEL FOR MORE SUCH CONTENT AND HAVE A NICE DAY!

BYE FASHION FANATICS! 🙂

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: