Skip to content
Advertisements

INTERVIEW WITH AILEEN PETERS | FASHION FANATICS

HI THERE! I KNOW YOU GUYS WERE NOT EXPECTING ANOTHER INTERVIEW SO SOON BUT I AM GLAD TO INTERVIEW AILEEN PETERS. I WOULD FIRST LOVE TO WELCOME YOU TO MY BLOG AND WITHOUT WAITING ANYMORE, LET’S JUST JUMP RIGHT IN WITH THE INTERVIEW QUESTIONS:

1) FIRSTLY, PLEASE INTRODUCE YOURSELF AND TELL US A LITTLE BIT ABOUT YOU AND YOUR WORK?

ANS: Hello, my name is AΓ―leen Melody Peters. I’m 24 years old and originally from haiti, I moved to Florida 13 years ago. I work as a fashion designer, i mainly do illustration and sewing.

2) WHEN DID YOU FIRST THOUGHT OF BEING A FASHION DESIGNER?

ANS: Honestly I thought of being a fashion designer when i was a little girl.

3) WHEN DID YOU ACTUALLY STARTED WORKING LIKE A FASHION DESIGNER?

ANS: I started as a fashion designer around 2016

4) DID YOU PURSUE ANY PROFESSIONAL TRAINING?

ANS: I have pursued for professional training in fashion designing.

5) HOW MANY CLOTHES HAVE YOU DESIGNED IN TOTAL?

ANS: I have designed many clothing, bags and shoes and I love all of them.

6) WHAT WAS YOUR BEST AND WORST EXPERIENCE WHILE BEING FASHIONΒ  DESIGNER?

ANS: My best experience as a fashion designer was to see my work become more than what I expected and I don’t have any bad experience as a fashion designer, for now.

7) WHAT ARE YOUR THREE FAVORITE BRANDS OTHER THAN YOURS?

ANS: I certainly love Versace, givenchy and fendi

8) DO YOU HAVE ANY INSPIRATION IN THE FASHION INDUSTRY?

ANS: I have many inspirations when it comes to fashion but it mainly comes from nature.

9) HOW DO YOU KEEP UP WITH THE LATEST TRENDS?

ANS: The way I keep up with trends is by looking in social media to see what’s new.

10) WORST AND BEST TREND SO FAR ACCORDING TO YOU?

ANS: The worst by far was clear jeans and the best trend is faux fur.

11) WHAT IS YOUR FAVORITE CLOTHING PIECE THAT YOU HAVE EVER DESIGNED?

ANS: I love all of my pieces but my most favorite has to be the black dragon like dress.

12) WHY DID YOU CHOOSE FASHION DESIGNING AS A CAREER?

ANS: I chose fashion designing as a career because that is what I felt more natural with. I love it and i have a sense for it.

13) WHAT IS YOUR PERSONAL STYLE WHEN IT COMES TO FASHION?

ANS: My personal style is edgy but classy with a touch of sexy.

 

Capture+_2018-11-25-12-27-58_1543167076657.jpg

14) ANY TIPS FOR THE UPCOMING FASHION DESIGNERS?

ANS: I would say to the upcoming fashion designers to keep being creative.

15) LAST BUT NOT THE LEAST, WHERE CAN WE FOLLOW YOU AND YOUR AMAZING WORK? ( SOCIAL MEDIA HANDLES)

ANS: You can follow me in my Instagram @aileenmelodypeters

THANK YOU SO MUCH FOR THIS LOVELY INTERVIEW. DON’T FORGET TO CHECK HER INSTAGRAM FOR MORE OF HER AND HER CREATIVE DESIGNS .

HOPE YOU GUYS LIKED THIS BLOG POST. DON’T FORGET TO FOLLOW ME ON MY INSTAGRAMΒ , TWITTER AND FACEBOOK ESPECIALLY MY BLOG AND MY YOUTUBE CHANNEL FOR MORE FASHION, BEAUTY , LIFESTYLE AND PRODUCT REVIEW RELATED CONTENT. HAVE A NICE DAY!

BYE FASHION FANATICS! πŸ™‚

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: